Taksitar

Näin viisi vuotisen uran kunniaksi ajattelin aloittaa oman blogin. Juttuja olisi jo nyt vaikka kirjaksi saakka hyviä ja huonoja, legendaarisia ja vähemmän legendaarisia. Taksitar nimi on asiakkaan antama jokunen vuosi sitten ja se on oma versionsa "akka ratissa" sanonnasta, vaan antaapa olla ;) Avasin sähköpostiosoitteen ihan blogin lukijoita varten saa kirjoittaa jos haluaa, minä vastaan kun kerkiän, jos haluan ;) taksitar@gmail.com

Nimi: Taksitar
Sijainti: Tampereen seutu, Finland

lauantaina, huhtikuuta 15, 2006

Domina-Taksitar????

Hain eräältä huoltoasemalta kaksi nuorta miestä, joilla tuntui olevan vauhti päällä. Pihassa ajoin auton niin vinoon ettei ovi suostunut aukeamaan, avasin kuitenkin etuoven ja pyysin kiipeämään sen kautta taakse. Liikkeelle lähtiessämme arvon ovikin suostui sitten aukeamaan, jolloin kommentoin asiakkaille että autokin on sitä mieltä ettei heitä olisi pitänyt ottaa, Ensin ovi ei aukea ja kun he pääsevät kyytiin ovi aukeaa ;D Toinen pojista pyysi kauniisti "Älä säkin laita meitä autosta ulos, vaikka kyllähän meitä hieman pelottaa mitä sä meinaat meille vielä tehdä!" eli joku kollega oli laittanut nämä viihteellä olevat hauskat kaverit ulos autostaan! "Jaa-a kyllä kai mun tarvitsee teitä vielä kouluttaa ja antaa kyytiä" vastaan jolloin oikein kuulen miten palo syttyy toisen silmiin "Nii-i kohta katosta tippuu varmaan käsiraudat, ruoskat ja muuta rekvisiittaa!" Käännyin hivenen ympäri ja kysyin "ootteko te ollut mun kyydissä ennenkin?" Takana räjähti kunnon nauru :)

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Lievästi omituisena yhteensattumana itse asiassa ajelin torstai-illan s/m-ruoska ja rannekahleet penkin alla. (Jääköön nyt mainitsematta, miksi.)

15/4/06 16:15  

Lähetä kommentti

<< Home