Taksitar

Näin viisi vuotisen uran kunniaksi ajattelin aloittaa oman blogin. Juttuja olisi jo nyt vaikka kirjaksi saakka hyviä ja huonoja, legendaarisia ja vähemmän legendaarisia. Taksitar nimi on asiakkaan antama jokunen vuosi sitten ja se on oma versionsa "akka ratissa" sanonnasta, vaan antaapa olla ;) Avasin sähköpostiosoitteen ihan blogin lukijoita varten saa kirjoittaa jos haluaa, minä vastaan kun kerkiän, jos haluan ;) taksitar@gmail.com

Nimi: Taksitar
Sijainti: Tampereen seutu, Finland

perjantaina, huhtikuuta 07, 2006

Pienen pieni mies

Tilaus tulee TAYSin pääovelle jossa mies ja nainen odottavat kantamusten kanssa. Nainen kävelee hieman hankalan oloisesti ja on kalvakka, vaan kun silmät osuvat miehen kantamuksiin niin hymy valaisee kasvot. Miehellä on kädessään vauvan kaukalo ja siellä kyydissä on pieni siniseen, ehkä hieman liian isoon haalariin puettu ihmisen alku. Minä laitan kaukalon kiinni turvavöihin niin hyvin kun vain pystyn ja hymyilen nukkuvalle tuhisijalle, on se vaan niin söpö! Matkan aikana jutellaan vauvasta, pieni poika jolla on ikää hieman vajaa 3vrk syö kuulemma kiltisti ja nukkuu hyvin.

Onnea uudelle ihmiselle ja hyvää matkaa jatkossakin! :)

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Mukavia kyytejä -16-:sta, vaikka ei ehkä nyt taloudellisesti parhaita olekaan... Voittaa kuitenkin kyllä 100-0 Hippos kyydit ;)

7/4/06 16:56  

Lähetä kommentti

<< Home