Taksitar

Näin viisi vuotisen uran kunniaksi ajattelin aloittaa oman blogin. Juttuja olisi jo nyt vaikka kirjaksi saakka hyviä ja huonoja, legendaarisia ja vähemmän legendaarisia. Taksitar nimi on asiakkaan antama jokunen vuosi sitten ja se on oma versionsa "akka ratissa" sanonnasta, vaan antaapa olla ;) Avasin sähköpostiosoitteen ihan blogin lukijoita varten saa kirjoittaa jos haluaa, minä vastaan kun kerkiän, jos haluan ;) taksitar@gmail.com

Nimi: Taksitar
Sijainti: Tampereen seutu, Finland

torstaina, huhtikuuta 13, 2006

Juoksuyrityksiä

Nämä juoksutaksin yrittäjät sattuivat pienellä aikavälillä niinpä ne voi varmaan niputtaa yhden otsakkeen alle...



Otin Rautatieasemalta nuoren vähemmistöön kuuluvan miehen kyytiin ja hän pyysi päästä Ylöjärvelle. Lähdettiin Ylöjärvelle päin ajelemaan ja kaveri soitteli ystävilleen matkalta. Ylöjärven kirkolla ajettiin erään kerrostalon pihaan ja sieltä tuli nuorehko meikäläinen mies avaamaan ovea. Vähemmistöön kuuluva hyppäsi ulos ja painui rappuun meikäläisen perässä. Hetken istuin ja odotin tulisiko hän takaisin, mutta yllätyksekseni (not) ei kukaan tullut. Se vaan sattui olemaan edellisellä viikolla kun toinen vähemmistöön kuuluva oli uhannut minut ampua, niinpä soitin poliisit paikalle. Poliisi tuli aika nopeasti ja selvitin heille tilanteen ja kerroin että se yksi ikkuna yläkerrassa on ainut jossa on valoa koko aikana näkynyt. Poliisit menivät sisälle ja löysivät sieltä ennestään tutun kaveri, he lupasivat että mikäli vähemmistön edustaja käy maksamassa kyydin seuraavana arkipäivänä juttu jää tähän. Se sopi minulle ja kävin poliisilaitokselta hakemassa :)


Tämä toinen juoksutaksin ottaja olikin sitten oikea ruudinkeksijä... Otin Linja-autoasemalta kyytiin nuoren miehen, joka halusi lähteä Katinalaan, Hämeenlinnaan. Mikäs siinä, kaveri näytti että rahaa kyytiin on ja ei muuta kuin menoksi. Jossain välissä kaveri alkoi kertoilemaan mitä kaikkia, ohjusta pienempää, häneltä taskuistaan löytyy ja mitä arsenaalia on vielä kotona, mies ei ollut mitenkään uhkaavan oloinen mutta päätin silti soittaa kolleegalle että hieman seurailisi missä mennään. Matkalla miehen puhelimesta loppui akku ja hän pyysi josko saisi soittaa autonpuhelimesta äidilleen, hän maksaisi kyllä. Annoin puhelimen ja äiti vastasi toisessa päässä. Katinalaan päästyämme tuli tietenkin maksun aika, siinä vaiheessa kaveri otti jalat alleen ja juoksi suoraan sisälle. Hetken taas katselin mutta aiemman keskustelun perusteella en viisinyt mennä kokeilemaan minkälainen asevarasto kotona on, niinpä ajoin mutkan taakse, otin auton puhelimen käteen ja soitin neropatin äidille. Kerroin olevani aivan talon vieressä ja että poika otti ja jätti maksamaatta ja jos ei rahaa löydy soitan poliisille. Äiti sadatteli hieman mutta tuli siihen maksamaan ja toivoi että olisin soittanut poliisille, annoin kuitenkin äidille kuitin jolla voisi poikaansa kovistella.

9 Comments:

Blogger tuurari said...

"...annoin kuitenkin äidille kuitin jolla voisi poikaansa kovistella."

Hahaa... loistava veto! :D

13/4/06 14:51  
Blogger Kimmo said...

Noita neropatteja riittää. Itse ajoin kaverin rappunsa eteen. Sen jälkeen mies otti juoksut. Noh, eipä siinä mitään, rappuun kun ei päässyt kuin yhdestä ovesta, siitä jota vartioin...

13/4/06 16:49  
Anonymous Anonyymi said...

Heippa! Eivät keskuksen likat ole Blogistaniasta mihinkään kadonneet. Meidän sananvapauttamme vain rajoitettiin melkoisen kovalla kädellä työnantajan toimesta. Eiköhän me jatketa eloa ainakin kommenttipalstoilla, se ei kaiketi voi olla kiellettyä? :)

15/4/06 00:27  
Anonymous Anonyymi said...

Jos ihan tarkkoja muuten ollaan, niin Katinala taitaa olla vielä Hattulan puolella eikä Hämeenlinnaa ;)
Ja

15/4/06 08:25  
Anonymous Anonyymi said...

Jos ihan tarkkoja muuten ollaan, niin Katinala taitaa olla vielä Hattulan puolella eikä Hämeenlinnaa ;)

15/4/06 08:26  
Blogger Taksitar said...

Nooh sinne päin... Mutta perille löysin kuitenkin ;D

15/4/06 13:50  
Anonymous Anonyymi said...

"Heippa! Eivät keskuksen likat ole Blogistaniasta mihinkään kadonneet. Meidän sananvapauttamme vain rajoitettiin melkoisen kovalla kädellä työnantajan toimesta."

Vähän väärä paikka käsitellä toisia blogeja, muttei ole oikein muuallakaan mahdollista... Kommenttisi liittynee nopeasti loppuneeseen DKIAK-blogiin? Onko tosiaan niin, että HTD kielsi työntekijöitään kirjoittamasta nettiin mitään työhön liittyvää?? Ihmettelinkin, kun blogi hävisi niin äkkiä.

17/4/06 21:32  
Anonymous Anonyymi said...

Skandium, jokseenkin noilla sanoilla kyllä. "Kieltää" on ehkä väärä sana kuvaamaan työsuhteen loppumista, mutta lopputulos sama. ;)

18/4/06 18:17  
Anonymous Anonyymi said...

Häh?? Tuliko muka oikeasti potkut blogin takia? Kuulostaa tosi erikoiselta, onko tuollainen irtisanominen edes mitenkään laillisin perustein tehty? Vai ymmärsinkö ihan väärin viittauksesi työsuhteen loppumiseen...

18/4/06 19:43  

Lähetä kommentti

<< Home