Taksitar

Näin viisi vuotisen uran kunniaksi ajattelin aloittaa oman blogin. Juttuja olisi jo nyt vaikka kirjaksi saakka hyviä ja huonoja, legendaarisia ja vähemmän legendaarisia. Taksitar nimi on asiakkaan antama jokunen vuosi sitten ja se on oma versionsa "akka ratissa" sanonnasta, vaan antaapa olla ;) Avasin sähköpostiosoitteen ihan blogin lukijoita varten saa kirjoittaa jos haluaa, minä vastaan kun kerkiän, jos haluan ;) taksitar@gmail.com

Nimi: Taksitar
Sijainti: Tampereen seutu, Finland

perjantaina, toukokuuta 05, 2006

Eka kyyti ja vuoro

Ihmisten vappu uupumus vaikuttaa meihin takseihinkin kovalla kädellä, kyytejä ei ole paljoa joten rahaakaan ei tule, menee melkein enemmän oman auton työmatka bensoihin ja lehtiin ja syömiseen... Mainittavia asioita on oikeastaan vain pari, Pizpala on kiinni, huhu kertoo että se olisi mennyt konkkaan. Miten semmoinen paikka voi mennä konkkaan??? Taksit tuo ja vie sinne asiakkaita ihan ympäri Tamperetta ja siellä on tai ainakin oli aina jonoa!! Ja toinen asia oli että oli mukava nähdä Nainen ratissa töissäkin :)
Yhden merkille pantavan asian huomasin turvavyön käyttö on yleisempää pienessä taksissa. Itseasiassa pieni perheriitakin koettiin viime yönä autossa kun nainen yritti pyytää miestään käyttämään vyötä. Miehellä oli tosin kiireempi vikitellä minua joten ei se vyö tainnut olla päällä matkan aikana ollenkaan. Nainen veti miehen käytöksestä herneen nenäänsä, eikä ihme miehen oli vielä lopuksi liutettava käteänsä reittäni pitkin, yök!!!

Jude muisteli omassa blogissaan ensimmäistä kyytiään ja kun hiljaista oli niin muistellaanpa hieman... Ensimmäisen kyydin kuittasin Taysin tolpalta, ruudusta. Kyyti oli "Prisman roskiksille, päätyovien viereen" hieman osoite mietitytti mutta siellä oli uuden vuoden juhlintaan valmistautunut pariskunta jonka auto ei enää suostunut starttaamaan kauppareissun jälkeen ja niinpä vein heidät sitten turvaan. Muuten koko ensimmäinen vuoroni oli yhtä hullun myllyä sillä päivä oli uuden vuoden aatto ja keskustassa jos pysähtyi liikenne valoihin oli ihmiset repimässä ovia auki. Eli muistan sen miten paljon jännitin ja kukaan ei edes muistanut kertoa miten ovet olisi saanut keskuslukkoon...

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Oho, Pizpala konkkaan?-o Kaikkea sitä sattuu entiselle duunipaikalle :)

5/5/06 20:04  
Blogger Uneliashaave said...

Harvemmin on nykyään tullut liikuttua Pizpalan läheisyydessä. Mutta silloin kun siitä ohi menin, niin tuntui, että siellä oli aina porukkaa.

6/5/06 10:37  
Anonymous Anonyymi said...

Oisko toi yhdyssanojen tarkistaminen mistään kotoisin jos kerran kirjoitat muillekin luettavaksi? Omaan päiväkirjaan ei varmaan ole niin väliä, mutta täällä tekee lukemisesta aika ärsyttävää.

Muuten hyviä tarinoita ja tekisi mieli lukea enemmänkin.

23/5/06 16:36  
Blogger Taksitar said...

Minä kirjoitan vauhdilla, koska aikaa ei muuhun ole. Virheitä tulee ja niitä korjaan jos huomaan tai jos kerkiän. En ole väittänyt osaavani kirjoittaa ja toiseksi lukea saa jos haluaa.

26/5/06 15:34  

Lähetä kommentti

<< Home