Taksitar

Näin viisi vuotisen uran kunniaksi ajattelin aloittaa oman blogin. Juttuja olisi jo nyt vaikka kirjaksi saakka hyviä ja huonoja, legendaarisia ja vähemmän legendaarisia. Taksitar nimi on asiakkaan antama jokunen vuosi sitten ja se on oma versionsa "akka ratissa" sanonnasta, vaan antaapa olla ;) Avasin sähköpostiosoitteen ihan blogin lukijoita varten saa kirjoittaa jos haluaa, minä vastaan kun kerkiän, jos haluan ;) taksitar@gmail.com

Nimi: Taksitar
Sijainti: Tampereen seutu, Finland

perjantaina, maaliskuuta 17, 2006

Uudestaan sama vitonen!

Onkohan kellekään muulle eurojen jahtaajalle käynyt niin että on saanut takaisin itse jo syötetyn setelin? Ja tiedän ettei se seteli ole vain vahingossa kirjattu kahteen kertaan sillä vaihdoin taas kaikki rahani asiakkailta saamiin seteleihin, mutta silti kone herjasi että olisin tekemässä vahingon! :)

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Kyllä on käynyt jokun kerran, että sama seteli on tullut itselle uudelleen. Ei vaan oo tullu asiasta laitettua viestiä ylläpidolle et kyseessä on sama seteli toisen kerran itsellä.

17/3/06 17:57  
Blogger mä ja vatanen said...

täytyy sanoo että tyylikkään näkönen blogi... tarttee perehtyä vissiin sisältöönki.

18/3/06 00:56  
Anonymous Anonyymi said...

mulle kävi samanlailla tuossa päivänä yhtenä :) pakko se oli vaan uskoo että virhe on tullu tehtyä... tosin se sama 10 minkä sain takaisin tuli samalta asiakkaalta (vakkari) joka pari päivää aikaisemmin oli ollut kyydissäni ja saanut siitä 10 euroa takaisin... mutta minkäs teet :)

-R-

18/3/06 07:48  
Anonymous Anonyymi said...

mä huomasin yöllä vuoron aikana että muhun toi eurojen jahtaaminen on iskenyt niin hyvin että viime yönäkin mietin aina hetken ennenkuin annoin asiakkaalle vaihtorahat, piti katsoa että mulla jo kertaalleen ollet menee ensin :) :)

-R-

19/3/06 06:18  

Lähetä kommentti

<< Home