Taksitar

Näin viisi vuotisen uran kunniaksi ajattelin aloittaa oman blogin. Juttuja olisi jo nyt vaikka kirjaksi saakka hyviä ja huonoja, legendaarisia ja vähemmän legendaarisia. Taksitar nimi on asiakkaan antama jokunen vuosi sitten ja se on oma versionsa "akka ratissa" sanonnasta, vaan antaapa olla ;) Avasin sähköpostiosoitteen ihan blogin lukijoita varten saa kirjoittaa jos haluaa, minä vastaan kun kerkiän, jos haluan ;) taksitar@gmail.com

Nimi: Taksitar
Sijainti: Tampereen seutu, Finland

keskiviikkona, maaliskuuta 15, 2006

Kyllä keskuksen pitää kysyä!

Sain kyytiini kiukkuisen nuoren parin ja heidän pienen tiibetin spanielinsa. Syy kiukkuun oli keskuksen ja taksien toiminta, edellinen taksi ei ollut suostunut ottamaan koiraa kyytiin. "On se nyt kumma ettei näin pientä koiraa voinut ottaa kyytiin, sylissähän minä sen koko ajan pidän!" Koetin selittää että tuskin se siitä sylissä pitämisestä olikaan kiinni vaan on ihmisiä jotka ovat hyvinkin allergisia koirille ja eläimille yleensä, se saattoi olla kuski tai isäntä tai vaikka seuraavan etukäteen tilatun kyydin asiakas. Kaikkiin takseihin ei oteta eläimiä, minä otan mutta kaikki muut ei, mutta ei kukaan terveyttään tai henkeään lähde koira-asiakkaan vuoksi uhraamaan. "No keskuksen olisi pitänyt kysyä onko meillä koira mukana! Ne ei kysyneet!" Siis anteeksi mitä? Olisiko keskuksen pitänyt myös kysyä kaikki mahdolliset muut kysymykset jota mieleen tulee? "Onko teillä koira mukana? Onko teillä muita eläimiä mukana? Montako teitä on? Onko teillä matkalaukkuja? Onko teillä sukset mukana? Tarvitsetteko lasten istumen? Tarvitsetteko kaukalon vauvalle? Minnekä te olette menossa(tätä ei kyllä asiakkatkaan tiedä vielä taksiin tullessaan!)? Tuleeko matkan varrella pysähdyksiä? Tarvitsetteko pyörätuolin? Onko teillä oma pyörätuoli? ..." No kyllä keskukselle jäi helppotehtävä ja asiakashan sen puhelun maksaa :D

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Kunhan asiakkaat nyt ensiks tietäisivät missä ovat, sen tiedon kaivamaiseen menee yllättävän kauan aikaa :)

17/3/06 16:31  
Anonymous Anonyymi said...

Olinkin kaipaillut tietoa siitä, saako elukoita ottaa taksiin kyytiin. Nyt sekin selvisi. TKL kun ei huoli isoja koiruuksia, joten oli huojentava tieto, että joku taksi sentään täällä Tampereella. Aina ei oma auto välttämättä ole käytössä.

Mä varmaan tekisin niin, että itse kysyisin keskuksesta, että saisiko tähän osoitteeseen taksittaren ;) tai jonkun muun, joka kuskaa myös lemmikin. Ja jos meno olisi tiedossa yhtään etukäteen, varmaan voisi tehdä lisämaksusta varauksen "koirataksiin", vai miten?

22/3/06 13:54  
Blogger Taksitar said...

Katriina, sen kyllä huomaa asiakkaastakin, ne eivät aina tiedä missä asuvat!

Hannele kiitos aamun hymystä :) Kyllä varmasti löytyy useampikin taksi jotka ottavat isoja hauvoja kyytiin. Minä otan aina mielelläni eläimiä ja parhaillaan on tainnut 5 koiraa olla takana :) Eli kun keskukselta pyytää auton niin se järjestyy, sillä koiran hyväksyvät autot ovat ylhäällä ja koira näkyy tilauksessa jolloin se joka ei voi ottaa hauvelia voi kyydin hylätä ja näin saadaan nopeammin auto joka ottaa karvaturreja kyytiin.

23/3/06 10:32  

Lähetä kommentti

<< Home