Taksitar

Näin viisi vuotisen uran kunniaksi ajattelin aloittaa oman blogin. Juttuja olisi jo nyt vaikka kirjaksi saakka hyviä ja huonoja, legendaarisia ja vähemmän legendaarisia. Taksitar nimi on asiakkaan antama jokunen vuosi sitten ja se on oma versionsa "akka ratissa" sanonnasta, vaan antaapa olla ;) Avasin sähköpostiosoitteen ihan blogin lukijoita varten saa kirjoittaa jos haluaa, minä vastaan kun kerkiän, jos haluan ;) taksitar@gmail.com

Nimi: Taksitar
Sijainti: Tampereen seutu, Finland

maanantaina, maaliskuuta 06, 2006

Liki oli...

Lauantain ja sunnuntain välinen yö oli aivan uskomattoman liukas. Hämeenkadulla ajo oli mielenkiintoista ja saipa autokin kokea tuta erään nuoren miehen hermostumisen kun liuin keltaisilla suojatien päälle ja päätin ajaa eteenpäin, siis keltaisilla, kaveri iski nyrkillä sivupeiliin! Mitään ei tosin sattunut mutta jotenkin teko oli uskomaton.
Myöhemmin yöllä koetti sitten kolleega tulla kuskin puolen ovesta sisään, olisi vaan koettanut tulla ilman autoaan, oisin voinut vaikka paikkani luovuttaakin ;) Kolleega tuli tasa-arvoisessa risteyksessä vasemmalta, taisihan sitä nopeuttakin olla ainakin keliin nähden liikaa ja siinä kohtaa on myös vasemmalta tulijoilla hidaste vaan ei se näyttänyt haittaavan. Saimme onneksi kumpikin väistettyä sivuun, mutta valehtelematta autojen väliin jäi parin kymmenen sentin väli. Kolleega puisteli minulle päätään ja koetti vierittää syyn niskoilleni, takaakin kuului vielä mutinaa "meillähän on naiskuski..." tosin tuon kommentin vaimensi tiukempi jyrähdys kanssa matkustajalta "ole sinä hiljaa, tuo toinen tuli vasemmalta!" Vaan onneksi ei osunut eikä jarrutuksessakaan kukaan satuttanut.
Jokos nyt ymmärrätte miksi en ota autoon lasissa tai mukissa juomia? Tai miksi en anna istua sylikkäin? Tai miksi en halua seisomalla matkustavia kyytiini? Vaikka kolari ei olisi ollut minun syy ei se olisi siinävaiheessa lämmittänyt kun farkun keula olisi ollut kiinni jaloissani, tai juomat pitkin poikin autoa, tai seisojan tai sylissä olijan pää tuulilasissa...

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Olit siis pysähtynyt, mutta päätit jatkaa eteenpäin...Oikein tuo peiliin lyöminen.

7/3/06 16:48  
Blogger Taksitar said...

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

7/3/06 16:56  
Blogger Taksitar said...

No se on tietenkin kenenkin mielipide miten oikein on lyödä peiliin ja jos luit tuon tekstin ajatuksella huomasit varmasti ettei jalankulkijoilla ollut vielä oikeutta ylittää tietä, en myöskään sanonut olinko pysähtynyt jo, en ollut... Ymmärrän toki ettet kirjoittanut omalla nimellä tai nimimerkillä.

7/3/06 16:57  
Anonymous Anonyymi said...

Näitä vittuilijoita riittää, silti kaikki käyttää taksia.... paskiaiset :)

-R-

8/3/06 03:59  

Lähetä kommentti

<< Home