Taksitar

Näin viisi vuotisen uran kunniaksi ajattelin aloittaa oman blogin. Juttuja olisi jo nyt vaikka kirjaksi saakka hyviä ja huonoja, legendaarisia ja vähemmän legendaarisia. Taksitar nimi on asiakkaan antama jokunen vuosi sitten ja se on oma versionsa "akka ratissa" sanonnasta, vaan antaapa olla ;) Avasin sähköpostiosoitteen ihan blogin lukijoita varten saa kirjoittaa jos haluaa, minä vastaan kun kerkiän, jos haluan ;) taksitar@gmail.com

Nimi: Taksitar
Sijainti: Tampereen seutu, Finland

perjantaina, maaliskuuta 03, 2006

Vastaus Nainen ratissa-blogin haasteeseen

Sain elämäni ensimmäisen blogi haasteen Nainen ratissa lähetti sen minulle ja onhan nyt kolleegalle vastattava ja vielä kun Tampereeltakin... ;)

"Onko sinulla outoja koristeita tai roinaa, jotka ovat aikojen saatossa lojumaan jäätyään muuttuneet koristeiksi. Kerro niistä koko Blogistanialle! Jos esineeseen liittyy tarina, kerro sekin. Foto ois kiva, mutta ei pakollinen. Rääkkää kanssablogaajiasi, ja pane vahinko eteenpäin haastamalla muita."

Tämä on aika hankala mutta koetetaan....


1. Virkattu pölyhuisku (tai ainakin se on sen näköinen)
Tämä ei tosin ole ihan suoranaisesti minun mutta kuuluu miehelleni ja on tullut perintönä. Siinä on kauniit kirkkaat värit ja saa roikkua seinällä jatkossakin :)

2. Soiva suklaarasia
Ei sisällä enää mitään mutta kun siinä on niin kaunis Leijonakuningas-kuva (iiiiihan lapsia varten vain... niin varmaan ;)

3. 10 markan seteli jossa on kaverini allekirjoitus
Ensimmäinen uhkapeli voittoni, minä sain kympin kaverini sai jotain muuta. Vaan mitä sillä nyt enää tekee??

4. Rikkinäinen seinäkello
Kellon näyttäjän ajat on ohi vaan kun on niin kaunis pohja, jospa siihen vielä joskus saisi uuden kellon koneiston.... joskus....

5. Muovinen joulukukkakori takan päällä
Ei ole edes kaunis mutta sinne nurkkaan se on jäänyt pölyä keräämään...

Ja ketäs sitten haastettaisiin mukaan... Löysin juuri uuden taksiblogin Apinan elämää ja mitenköhän olisi Elämää ratin takana, Hanna-Kaisan blogi ja Venttiili enkä voi kyllä jättää Gloomy Sundayta ilman haastetta ;) Onnea vaan kaikille :)

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Minun roinani löytyvät nyt osoitteesta http://puikko.vuodatus.net/blog/88140 . Kiitos viskauksesta. :D

7/3/06 21:12  

Lähetä kommentti

<< Home