Taksitar

Näin viisi vuotisen uran kunniaksi ajattelin aloittaa oman blogin. Juttuja olisi jo nyt vaikka kirjaksi saakka hyviä ja huonoja, legendaarisia ja vähemmän legendaarisia. Taksitar nimi on asiakkaan antama jokunen vuosi sitten ja se on oma versionsa "akka ratissa" sanonnasta, vaan antaapa olla ;) Avasin sähköpostiosoitteen ihan blogin lukijoita varten saa kirjoittaa jos haluaa, minä vastaan kun kerkiän, jos haluan ;) taksitar@gmail.com

Nimi: Taksitar
Sijainti: Tampereen seutu, Finland

perjantaina, helmikuuta 24, 2006

Tipeistä

Mistäköhän sekin johtuu että ne jotka eniten leveilevät rahoillaan ja sillä että jättävät aina hyvin tippiä "unohtavat" sen kuitenkin jättää kun maksavat kyydin? "Aja kuule tyttö ihan mitä kautta vaan kyllä minulla on varaa!" Ja voi olla aivan varma ettei tippiä jää. Yleensä tippiä tulee niiltä joilta sitä vähiten odottaisi. Otin pari nuorehkoa ja hieman epämääräisen näköistä mies henkilöä kyytiin ja he halusivat parin kilometrin päässä olevaan baariin. Matkalla koetettiin yhdessä miettiä kuka voisi olla kalju muusikko joka toisen mielessä ilman nimeä pyörii. Nimi ei tullut mieleen mutta huikattiin vielä että jos he muistavat he tulevat kertomaan nimen minulle ja minä heille jos minä sen muistan (sehän onnistuukin puolin tai toisin ;). Toinen kavereista maksoi matkan pankkikortilla ja toinen kaivoi taskustaan 5euroa ja sanoi "menehän vaikka kahville miettimään, niin voit tulla meille kertomaan". En olisi luullut ensi silmäyksellä tippiä tulevan ainakaan viittä euroa, muutaman kolikon ehkä. Ja se artisti on aivan saletisti Veeti Kallio.

Mikäköhän on "oudoin" tippi mitä kukakin on saanut? Minä luulen että oudoin oli 8 risteilylahjakorttia ja vanha korttiteline, semmoinen pyörillä oleva mihin saa laittaa myytäviä kortteja (onneksi appiukko oli semmoista jo jonkin aikaa haeskellut :). iso Finlandia vodkapullo on ehkä oudohko naiskuskille ja kiinalainen silkkihuivi oli kiva kiitos kiinalaisturisteilta joille näytin myös hieman nähtävyyksiä. Suloisin tippi on kuitenkin aiemmasta elämästäni jossa olin ravintolan kassalla. Pieni tyttö tuli äitinsä kanssa ravintolaan ja otin ensin tilauksen pikku tytöltä, joka oli ehkä 3 vuotias ja vasta sitten äidiltä. Syötyään ruokansa he kiittivät ja lähtivät mutta tyttö palasi hetken päästä takaisin ja antoi 2 pientä kukkaa "nämä on sinulle". Äiti kertoi ettei pikku tyttö ollut millään suostunut lähteä kotiin ennen kuin oli saanut tuoda minulle ne kukat. Taksissa ei oikeastaan ole tilaisuutta tuommoiseen mutta kyllä sekin mieltä lämmittää kun pikku ihminen kuiskaa takapenkillä äidin tai isin korvaan "toi kuski on kiva". Siinäkin on jo kiitosta kyydistä :)

1 Comments:

Blogger Jarkko said...

Kyl se oli Samuli Putro.

4/3/06 09:58  

Lähetä kommentti

<< Home