Taksitar

Näin viisi vuotisen uran kunniaksi ajattelin aloittaa oman blogin. Juttuja olisi jo nyt vaikka kirjaksi saakka hyviä ja huonoja, legendaarisia ja vähemmän legendaarisia. Taksitar nimi on asiakkaan antama jokunen vuosi sitten ja se on oma versionsa "akka ratissa" sanonnasta, vaan antaapa olla ;) Avasin sähköpostiosoitteen ihan blogin lukijoita varten saa kirjoittaa jos haluaa, minä vastaan kun kerkiän, jos haluan ;) taksitar@gmail.com

Nimi: Taksitar
Sijainti: Tampereen seutu, Finland

torstaina, maaliskuuta 09, 2006

**Busted**

Tähän aikaan pätkän jälkeen pitäisi suunnitella pään tyynyyn laittamista vaan viime yönä sattui sen verran hauska sattuma että olisin kirjoittanut siitä jo vuoron aikana jos vaan olisi kone vastaan tullut! Nyt tiedän miltä Apinasta tuntui kun häneltä kysyttiin lukeeko hän taksiblogeja, tämä meni vaan astetta syvemmälle :)
Otin lennosta porukan kyytiini ja lähdettiin ajelemaan annettua osoitetta kohden, jolloin yksi porukasta alkoi juttelemaan kanssani,
"Lukeekos kuljettaja taksiblogeja?"
"Onhan niitä tullut jonkin verran luettua"
"Ahaa, kauankos olet ajanut taksia?"
Nyt tuli semmoinen täsmä kysymys että en oikein tiennyt mitä vastata, joten ajattelin vastata rehellisesti, "pikkuisen reilu viisi vuotta olen ollut ratissa"
"Hetkinen ethän sä vaan ole Taksitar?"
Ensin tuli mieleen koettaa paeta tilanteesta "eeen, miten niin?"
"No kun siellä on semmoinen Taksitar joka kirjoittaa taksiblogia, ajaa tilataksia ja on ajanut reilun viisi vuotta"
Nyt alkoi naurattamaan sen verran paljon että oli pakko tunnustaa "OK sait mut kiinni, kyllä mä olen Taksitar"
"Ei voi olla totta! Mä olen Nainen ratissa! Uskonaton sattuma! Mä vain ajattelin kysyä kun ei teitä tilataksia ajavia naisia niin montaa ole!" "Hei kaverit, tämä ON Taksitar!" Kuulosti ihan arvonimelle tuo Taksitar noin lausuttuna, kiitos :)
Oli oikeasti mukava tavata saman henkinen kolleega livenä ja kyllä aika tuuri kuitenkin oli että ensimmäisellä kysymisellä osui ja upposi, meitä on useampi nainen jotka ajavat tilataksia, äkkiseltään laskettuna ainakin 8 ja sen lisäksi on vielä semmoiset jotka ajavat silloin tällöin.
Toivottavasti suhtautuminen Taksittareen ei muutu vaikka en enää täysin anonyymi olekkaan ja toivottavasti en itsekään muuta linjaani vaikka anonyymiys on mennyttä :)
Tulehan tolpalla jutulle ja kyllä samaan kahvipöytäänkin voisi eksyä :)

8 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Sain itse samanlailla "naisen ratissa" kiinni :)( tosin istuttiin kyllä vastakkain kahvilla silloin, muistaakseni :)

-R-

9/3/06 07:17  
Blogger nainen ratissa said...

Joo, ei meitä bloggaajia niin vaikea ole tunnistaa. Meillä on kaikilla karmea leima otsassa. :-) Nainen ratissa oli viime yönä sen verran hönössä, ettei huomannut katsoa Taksittaren auton numeroa. Mutta naaman kyllä muistan.

Meitä alkaa pian olla sen verran, että pitää järjestää taksiblogimiitti Ratinan Shellille. Tsadilaiset mukaan!

9/3/06 11:48  
Blogger Taksitar said...

Roope, laitapas autosi numero vaikka sähköpostilla niin tulen moikkaamaan ;) Tai koeta arvata tolpalla seisovista autoista ;)

Nainen ratissa ei huono ehdotus mutta saunailta blogaajille voisi olla kannattamisen arvoinen asia :D

9/3/06 14:34  
Blogger Uneliashaave said...

On se vaan Suomi pieni maa :)Mä en aja taksia mutta seurailen taksiblogeja mielenkiinnolla, sattuneesta syystä ;)

9/3/06 15:49  
Blogger Hanna Kopra said...

Siis nämä taksiblogit ovat saaneet minussa pikkutyttömäisen riiviön aikaiseksi. Olen joka kerta kuluneen parin kuukauden aikana tentannut kaikki taksikuskit, joiden kyydissä olen ollut: "Luetko? Tunnetko? Mitä mieltä? Oletko itse ajatellu?" jne.

Mutta onko totta, että taksikuskit ovat vähän niin kuin koirat omistajineen: kukaan ei tiedä omistajan nimeä vain koiran? Yksi kuski sanoi, ettei tiedä juuri kenenkään nimeä, vain auton numeron.

9/3/06 23:30  
Blogger Taksitar said...

Tottahan tuo on ja sitten kun on pikkuautoja, 8h-autoja, invoja, vanhoja kuskeja ja uusia niin porukka hieman jakautuu tolpilla. Tosin ei tämä mitenkään erakon työtä ole, hyvin paljon tehdään kolleegojen kanssa yhteistyötä.
Ja venttiili, jotenkin ymmärrän ;)

10/3/06 17:37  
Blogger Jude Vihervaara said...

[Nainen ratissa]Meitä alkaa pian olla sen verran, että pitää järjestää taksiblogimiitti Ratinan Shellille. Tsadilaiset mukaan![/Nainen ratissa]

Jos joskus kyyti sattuu sinne päin, voin tulla kahville, mutta aika harvinaista se kuitenkin on. Kerran kävin V-koskella.

15/3/06 00:49  
Blogger Kimmo said...

Siinä olisikin selittelemistä.. "Missäs olit?"
"Tampereella"
"Miksi Tampereella?"
"Siellä oli sellanen taksikuskibloggaajien kahvitauko"

22/3/06 19:19  

Lähetä kommentti

<< Home