Taksitar

Näin viisi vuotisen uran kunniaksi ajattelin aloittaa oman blogin. Juttuja olisi jo nyt vaikka kirjaksi saakka hyviä ja huonoja, legendaarisia ja vähemmän legendaarisia. Taksitar nimi on asiakkaan antama jokunen vuosi sitten ja se on oma versionsa "akka ratissa" sanonnasta, vaan antaapa olla ;) Avasin sähköpostiosoitteen ihan blogin lukijoita varten saa kirjoittaa jos haluaa, minä vastaan kun kerkiän, jos haluan ;) taksitar@gmail.com

Nimi: Taksitar
Sijainti: Tampereen seutu, Finland

torstaina, elokuuta 31, 2006

Turpiin ja ohareita, yhdenvuoron aikana!

No olipas siinä taas vuoro! Harvoin sitä saman vuoron aikana sama inva-asiakas tekee 2 kertaa oharit, saat turpiin ja tolpalla laitat tulevan asiakkaan keskeyttämään kuristamis-tilanteen...
Miten on mahdollista että sama asiakas tekee 2 oharia? No helposti kun ensin odotat 20 minuuttia asiakasta, jonka aikana koetat selvittää puhelinnumeroa, käyt soittamassa summeria ja kun vastausta ei tule lähdet 20 minuuttia tilausajan jälkeen. Jolloin tulee puhelu "Missäköhän taksi viipyy kun me tilattiin puoleksi auto ja sitä ei ole näkynyt". Siinä vaiheessa jo piuhat lämpenivät hieman sillä seisoin oven edessä, en missään nurkan takana sen 20 minuuttia. No lupasin kuitenkin mennä takaisin samaan paikkaan odottamaan, jos he kerta heti olivat tulossa. Liikkeelle päästiin yli puoli tuntia myöhässä... Vein asiakkaat baarin eteen ja siellä he kysyivät jos minun olisi mahdollista tulla hakemaan aiemmin kuin se aika mikä oli jo sovittu, tosin tarkkaa aikaa he eivät osanneet sanoa, niinpä sovittiin että he soittavat kun haluavat lähteä tai sitten tulen tasan siihen aikaan kun on jo etukäteen sovittu. No puhelua ei tullut joten menin ennalta sovittuna aikana paikalle. Portsari tuli ihmettelemään onko minut todellakin tilattu sinne, sillä asiakas jonka toin sinne oli jo lähtenyt aikaa sitten. Soitin sitten numeroon josta minule oli soitettu, siellä vastattiin " me ollaan jo kotona, päätettiin sitten kävellä, ei me sitten soitettu mutta ei me nyt enää taksia tarvita." Hitto, minulla meni oikeasti AIKAA tämän asiakkaan ajattelemattomuuden vuoksi ja toiset asiakkaat joutuivat odottamaan ja osan kyydeistä jouduin siirtämään toisille autoille!

Menin sitten seuraavaa inva-asiakasta hakemaan ja asiakas oli hivenen hankalassa baarissa, jossa jouduin peruuttamaan auton niin että sain hissin baarin rappusille, jolloin hissin ja auton lattian reunaan jäiu n 20cm korotus. Ensimmäinen vaara tilanne tuli kun asiakkaan ystävä päätti hypätä asiakkaan syliin ja ajaa tämän sähkärillä täysiä eteenpäin. Koetin vaistomaisesti ottaa koppia tuolista, jolloin sormi sai hieman siipeensä, mutta onneksi se oli ystävä joka lensi auton lattialle eikä asiakas. Kun sain sitten asiakkaan nostettua autoon, ystävä jäi vielä auton sisällä juttelemman ja hellittelemään. Kun ystävä sitten vihdoin päätti lähteä takaisin baariin, astui hän hissille ja kaatui suoraan minun päälleni... Seisoin auton, hissin ja rappusen välissä niin että jos olisin kaatunut olisi jalkani vääntynyt 90 asteen kulmaan, eli siis se olisi mennyt poikki. No en kaatunut mutta tämä ystävä kaatui päälleni niin että pää puski poskeen ja korvaani ja nyrkki osui suoraan leukaani, sillä tuloksella että nyt poskeani koristaa mustelma. Kommentti oli vain "Oho sä otit mut kiinni, en mä tiennytkään että olen näin humalassa".... GRRRRR! Vaikka tarkoituksena ei ollutkaan antaa minulle kuonoon, itse hän oli itsensä siihen kuntoon ryypännyt ja sivulliset sai kärsiä!

Ajoin aamulla ´Rautatieaseman tolpalle ja kuuntelin musiikkia ja luin lehteä, muut autot ympäriltä saivat kyydin mutta minä jäin odottelemaan. Yhtäkkiä musiikin seasta alkoi kuulua outoja ääniä, jotka ei varmasti kuuluneet juuri siihen kappaleeseen, niinpä laitoin musiikin pois ja katsoin ympärilleni. Valomainoksen vieressä mies piti käsiään naisen kaulan ympärillä ja siinä otteessa ei ollut mitään halauksellisuutta! Samalla autoa kohti käveli asiakas, jolle huikkasin "kuristaako tuo jätkä tuon likan!" Asiakas otti 2 juoksu askelta ja rauhoitti tilanteen kysymällä onko kaikki kunnossa. Tilanne rauhoittui ja yhteis ymmärrys saavutettiin ja asiakas tuli takaisin autolla ja antoi osoitteen... Poliisikoulu... :) Ja kyseessä oli poliisi joka oli lisäkurssilla koululla :)

3 Comments:

Blogger Kimmo said...

Se ei tainnut olla mieltäylentävä vuoro?
Mutta tuo Poliisikoulu-homma oli metka :D

1/9/06 15:05  
Blogger Mr.Somebody said...

En olekkaan lukenut pitkään aikaan mitään näin hauskaa blogia. On todella kiinnostavaa lukea näitä juttuja.
Poliisikoulu-juttu oli kyllä aika hauska.

21/11/06 17:07  
Anonymous Anonyymi said...

erittain mielenkiintoinen, kiitos

23/1/10 09:26  

Lähetä kommentti

<< Home