Taksitar

Näin viisi vuotisen uran kunniaksi ajattelin aloittaa oman blogin. Juttuja olisi jo nyt vaikka kirjaksi saakka hyviä ja huonoja, legendaarisia ja vähemmän legendaarisia. Taksitar nimi on asiakkaan antama jokunen vuosi sitten ja se on oma versionsa "akka ratissa" sanonnasta, vaan antaapa olla ;) Avasin sähköpostiosoitteen ihan blogin lukijoita varten saa kirjoittaa jos haluaa, minä vastaan kun kerkiän, jos haluan ;) taksitar@gmail.com

Nimi: Taksitar
Sijainti: Tampereen seutu, Finland

tiistaina, elokuuta 01, 2006

Sateen ja kärpässienen vaikutus?

Eilen yöstä saatiin pieni vesisade Tampereellekin (tosin ilmeisesti ei minnekään muualle). Kummasti asiakas materiaali muuttui ja miellen tuli laulunpätkä "syksyn tullen sieniä kasvaa karhunkankahalla, mörrimöykky se sateessa istuu kärpässienen alla" oli meinaan sen verran outoa hippiäistä liikenteessä. Pakostikin tuli mieleen kysymys, mitä sieltä kärpässienestä onkaan tippunut mörrimöykyn niskaan ja miten se vaikuttaakaan... Kolleega, nainen, sai pelätä oman turvallisuutensa vuoksi kun miesasiakas käyttäytyi sekavasti haukkui kuskia, kertoi miten isot vehkeet löytyy jalkojen alta ja muutenkin heilui penkillä oudosti Helppo siinäkin on sanoa että olisit jättänyt matkan varrelle, mitäs jos se olisi hermostunut kunnolla ja käynyt käsiksi kun ei päässyt perille?
Ensimmäinen minun outolintu hyppäsi kyytiin juuri ennen tuota kolleegan kyytiä. En päässyt kauaksi tolpalta kun minä mietin jätänkö asiakkaan juuri siihen vai mitä teen. Päätin kuitenkin valita ylirauhallisen asenteen ja sillä tavalla päästiinkin kunnialla perille. Tolpalta lähtiessä asiakas alkoi heilumaan penkillä ja tivasi kovaan ääneen: "Saako kysyä nyt yhden asian, sä varmaan tiedät siihen vastauksen mut perkele! Mitä helvettiä te teette vappu-aamuna 4 ja 5 välissä, teitä ei näy yhdelläkään tolpalla! Saatana!" "Me tehdään varmaan juuri silloin töitä." "no miksi te ette ole silloin tolpilla odottamassa kyytejä niinkuin nyt" "No siksi varmaankin että ihmiset haluavat juuri silloin koteihinsa." "No ettekö te voisi silti odottaa tolpilla samalla tavalla kuin nyttenki, silloin kysyntä ja tarjonta kohtaisivat!" A-ha...
Toinen "mielenkiintoinen" halusi hetkeä myöhemmin kotiinsa, Keskustakatu 31. Liikkeelle lähdön jälkeen asiakas alkoi kyselemään minkälainen laturi autosta löytyisi ja minä "hölmö" rupesin, etsimään puhelimen laturia ja menin vielä sanomaankin että Nokialaisen ja Siemenssin laturit on mukana. Asiakas tarkoitti autonlaturia, siis sitä mikä löytyy kone pellin alta... "Kyllä siinä varmasti täytyy olla paljon tehoa kun täällä on näin paljon sähkölaitteitakin" "Juu kyllä on tehot riittäneet...." Käännyin Keskustakadulle ja rupesin laskemaan mielessäni katujen numeroita. "Ai sulla on tommoinen navigaattori mikä kertoo missä 31 sijaitsee." "Sitä koetin katsoa mutta eipä tämä GPRS kartta sitä kertonut siksi lasken nyt mielessäni näitä taloja" "Et laske oikein käänny jo!" "Eikös tämä ole vasta..." "Kai minä nyt oman kotini tiedän TÄMÄ on 31!" Pysäytin auton talonpäätyyn talonnumeron alle, numeron 29 alle... "Eihän tämä ollutkaan... no minä kävelen loppumatkan!"

4 Comments:

Blogger Ana said...

Eih.. :-DD että käveli kumminki loppumatkan?? Voi ristus, ei teitä(kään) käy tosiaan kateeksi.

1/8/06 14:59  
Blogger nainen ratissa said...

Tyhmyys on parantumaton tauti. Ei noihin auta reagoida muuten, kuin tekeytyä yhtä idiootiksi. Asiakas on tyytyväinen ja itse pääsee kaikkein helpoimmalla.

1/8/06 16:13  
Anonymous Anonyymi said...

Kollega, ei kolleega...

6/8/06 03:22  
Blogger Taksitar said...

On se hienoa että punakynä viuhuu. Se nyt on aivan sama kirjoitanko kolleega, kollega, colleca, collega, tai jotain muuta. Se ei asiaa muuta ja mitään numeroa en ole korottamassa. Muistathan pyyhkiä näytön välillä että näkisit korjausmerkinnöistäkin läpi!

11/8/06 13:51  

Lähetä kommentti

<< Home