Taksitar

Näin viisi vuotisen uran kunniaksi ajattelin aloittaa oman blogin. Juttuja olisi jo nyt vaikka kirjaksi saakka hyviä ja huonoja, legendaarisia ja vähemmän legendaarisia. Taksitar nimi on asiakkaan antama jokunen vuosi sitten ja se on oma versionsa "akka ratissa" sanonnasta, vaan antaapa olla ;) Avasin sähköpostiosoitteen ihan blogin lukijoita varten saa kirjoittaa jos haluaa, minä vastaan kun kerkiän, jos haluan ;) taksitar@gmail.com

Nimi: Taksitar
Sijainti: Tampereen seutu, Finland

tiistaina, elokuuta 01, 2006

Minua on haastateltu?????

Surffasin tuossa huvikseni netissä ja laitoin hakusanaksi "taksiblogi" ja kas kummaa sieltä löytyi minun haastatteluni!Oli aika mielenkiintoista lukea mitä olisin vastannut jos haatattelu olisi pidetty, tämä oli siis aivan kirjoittajan , pallopojan, oman mielikuvituksen tuotetta.
Tuota oli itseasiassa ihan mukava lukea ja olisinsen lukenut jo aiemmin jos olisin siitä tiennyt. Olisikohan mahdollista että jos/kun siteeraatte/kommentoitte/luotte jotain omaa minun juttujen perusteella, laittaisitte linkin kyseiseen juttuun? Joko kommenteihin tai sitten sähköpostiini t a k s i t a r (a) g m a i l. c o m .