Taksitar

Näin viisi vuotisen uran kunniaksi ajattelin aloittaa oman blogin. Juttuja olisi jo nyt vaikka kirjaksi saakka hyviä ja huonoja, legendaarisia ja vähemmän legendaarisia. Taksitar nimi on asiakkaan antama jokunen vuosi sitten ja se on oma versionsa "akka ratissa" sanonnasta, vaan antaapa olla ;) Avasin sähköpostiosoitteen ihan blogin lukijoita varten saa kirjoittaa jos haluaa, minä vastaan kun kerkiän, jos haluan ;) taksitar@gmail.com

Nimi: Taksitar
Sijainti: Tampereen seutu, Finland

perjantaina, kesäkuuta 09, 2006

Lähin varmasti auki oleva baari!

Hain asiakkaan Länsipuolen pubin takapihalta ja toinen taksitilaus oli tehty saman pubin etupuolelle. Minun asiakas halusi kuitenkin ottaa myös edessä seisseen naisen kyytiinsä, mutta siihen en suoralta kädeltä suostunut, sillä tiesin että myös hän oli taksin tilannut. Koetin huudella peruutusta naisen tilaukseen mutta en saanut ko autoa kiinni ja kun toinen taksi sitten tuli paikalle passitin naisen siihen. Mies-asiakkaani mielestä olin todella "paskamainen, itsekäs muija jonka ei alkujaankaan olisi pitänyt taksia ajaa" kun en ottanut molempia kyytiin... No vein asiakkaan sitten toiseen paikalliseen pubiin ja pääsin hänestä eroon... Juuri vapauduttuani tarjottiin minulle kolmatta paikallista baaria ja hain sieltä, lievillä ennakkoasenteilla asiakkaan joka halusi myös tähän toiseen pubiin. Asiakas paljastui kuitenkin ystävälliseksi ja mukavaksi mieheksi joka kertoi että minun asenteeni tähän työhön on juuri oikea (hmmmm taas iskee jakomielitauti...) Kun ajoimme pub numero 2 eteen oli siellä tarjoilija juuri laittamassa ovia kiinni. Mies oli vähän aikaa hiljaa ja sanoi "perhana mennään semmoiseen baariin mikä on auki. Vie minut Isabellaan." "Missäköhän Isabella sijaitsee?" "Kyröskoskella!"

3 Comments:

Blogger Kimmo said...

Oisit heivanut sen haukkujankin helvettiin. Asiakkaansa saa valita ja silleen. Sit olisikin ollut hulabaloota

10/6/06 16:01  
Anonymous Anonyymi said...

nyt kannattaa olla tarkkana asiakkaiden kanssa.Johtoryhmä odottaa silmät kiiluen asiakas reklamaatioita päästäkseen jakelemaan sanktioita....varoituksia,data kieltoja sun muuta.

Jampe

12/6/06 03:56  
Anonymous Anonyymi said...

"Johtokunta" rulaa....

14/6/06 00:23  

Lähetä kommentti

<< Home