Taksitar

Näin viisi vuotisen uran kunniaksi ajattelin aloittaa oman blogin. Juttuja olisi jo nyt vaikka kirjaksi saakka hyviä ja huonoja, legendaarisia ja vähemmän legendaarisia. Taksitar nimi on asiakkaan antama jokunen vuosi sitten ja se on oma versionsa "akka ratissa" sanonnasta, vaan antaapa olla ;) Avasin sähköpostiosoitteen ihan blogin lukijoita varten saa kirjoittaa jos haluaa, minä vastaan kun kerkiän, jos haluan ;) taksitar@gmail.com

Nimi: Taksitar
Sijainti: Tampereen seutu, Finland

torstaina, kesäkuuta 01, 2006

Kesä on ja pieni pyyntö viikonlopun juhlijoille

Kyllä se kesä on sitten oikeastikin tullut, asiakkaita ei arki öinä ole... Onneksi kaverini halusi tehdä jotain mukavaa ja kun aikaa oli käytiin katsomassa Muroleen kanavaa. Pizzat vaan matkaan ja nokka kohti kanavaa (kuulostipa tuo pahalle ;). Oli aivan ihanan rauhallista, peili tyyni järvi ja ainoastaan pääskyt suuttuivat kun söimme eväät heidän pesän alapuolella. Pääsin kyllä käymään Mobilian taksi 100v näyttelyssäkin ja voisin kyllä suositella sitä kaikille autoista kiinnostuneille takseja oli vossikasta 2006 vuoden mersuun. Se mikä hämmästytti oli ettei taksikuskit saa mitään alennuksia näyttelyhinnoista. Tarvitsee varmaan silti suunnitella kesäretkeä Mobiliaan pikkuihmisten kanssa.

Ja sitten pyyntö kaikille viikonlopun valmistujille ja ylioppilaille: Ottakaa mukaanne 50 euroa pienenpiäkin rahoja, kyllä taksissa on VÄHÄN vaihtorahaakin mutta kun kaikki asiakkaat maksaa sillä lahjaksi saadulla ISOLLA setelillä.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Hei!
Kiitos mahtavasta blogistasi! Olen jäänyt ihan koukkuun tähän =)

Haastoin sinut lainausmeemiin! Käy lukemassa blogistani ohjeet: http://juulia77.vuodatus.net/blog/148342

Mukavia työvuoroja sulle, toivottavasti kaikilla on sopivaa rahaa mukana ;)

2/6/06 17:34  

Lähetä kommentti

<< Home