Taksitar

Näin viisi vuotisen uran kunniaksi ajattelin aloittaa oman blogin. Juttuja olisi jo nyt vaikka kirjaksi saakka hyviä ja huonoja, legendaarisia ja vähemmän legendaarisia. Taksitar nimi on asiakkaan antama jokunen vuosi sitten ja se on oma versionsa "akka ratissa" sanonnasta, vaan antaapa olla ;) Avasin sähköpostiosoitteen ihan blogin lukijoita varten saa kirjoittaa jos haluaa, minä vastaan kun kerkiän, jos haluan ;) taksitar@gmail.com

Nimi: Taksitar
Sijainti: Tampereen seutu, Finland

torstaina, elokuuta 24, 2006

Revontulia! (eikä edes Lapin kyytiä...)

Nyt on laitettu toinen näppis kiinni koneeseen ja entinen odottaa avaamista.
Minä tunnustan nyt jotain... Minä olen hulluna revontuliin! Viime lauantaina oli semmoinen revontulinäytös että en ollut ennen nähnyt! Hain asiakkaat aika kaukaa Teiskosta ja matkalla sain ihailla todella komeaa näytöstä, josta koetin myös kuvia näpsiä (jos kuvat onnistuivat voin koettaa ladata niitä myös tänne). Kuviot olivat hyvin kirkkaita, vihreitä ja vaihtuvia. Sitten kun sain asiakkaat kyytiin Teiskon perämetsistä utelin tietysti ovatko he seuranneet taivaankantta, he eivät olleet joten minä lupasin reteenä näyttää heille matkalla komeat revontulet.... En näyttänyt... Vain muutama haalean vihreä haituva suostui esittäytymään.... Tosin asikkaat suostuivat uskomaan että komeat tulet oli nähty... No naurut tuli kuitenkin kun kerroin muuttaneeni Helsingistä tänne Tampereen suuntaan sen takia että näkisin paremmin revontulia ;)
Joskus jotkut väittävät että Tampere olisi liian etelässä ja että täällä ei revontulia näkyisi. Kyllä näkyy, jopa ihan kaupungissakin, vaikka valot tietenkin haalentavat taivasta. Tammelan pallokentän tolpalla olen useasti seurannut revontulien tanssia taivaankannella.
Kyllä on kaunista!

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Näkyi ne revontulet täällä Turussakin lauantaina, vaikka taidetaan olla hiukan etelämässä... Oli ne kyllä komeita!

25/8/06 07:35  
Anonymous Anonyymi said...

Ne oli kyllä upeaa katsottava heti sen jälkeen, kun katuvalot sammuivat puolen yön jälkeen... niitä jää aina katsomaan lumoutuneena pitkäksi aikaa :)

26/8/06 00:05  

Lähetä kommentti

<< Home