Taksitar

Näin viisi vuotisen uran kunniaksi ajattelin aloittaa oman blogin. Juttuja olisi jo nyt vaikka kirjaksi saakka hyviä ja huonoja, legendaarisia ja vähemmän legendaarisia. Taksitar nimi on asiakkaan antama jokunen vuosi sitten ja se on oma versionsa "akka ratissa" sanonnasta, vaan antaapa olla ;) Avasin sähköpostiosoitteen ihan blogin lukijoita varten saa kirjoittaa jos haluaa, minä vastaan kun kerkiän, jos haluan ;) taksitar@gmail.com

Nimi: Taksitar
Sijainti: Tampereen seutu, Finland

lauantaina, elokuuta 26, 2006

Hirvivaara

Onkos kukaan muu kiinnittänyt huomiota että hirviä on tänä vuonna paljon, tai sitten hirvien autobongarikerholla on iso palkintoinen kilpailu menossa. Eerolan suorahan on yksi tunnetuimmista hirvikolarialueista ja siellä olen tänä vuonna nähnyt hirven 5 eri kertaa, viimeisin kohtaaminen tosin hivenen kiukutti. Käännyin pienemmälle kadulle Eerolan suoralta ja heti pimeän mutkan jälkeen seisoi hirvi-juniori keskellä tietä! Toisaalta oli hyvä että tuo metsiemme tuleva kruunupää seisoi jo valmiiksi tiellä sillä jos se olisi tullut metsästä samalla hetkellä kun minä ajoin mutkasta olisi kolari ollut varma. Jotenkin pelästymisen tilalla oli kiukku, mitä hittoa se mun tielle tuli! ;) Muita paikkoja jossa olen niitä hirvi-otuksia nähnyt on Lahdentiellä Kangasalan rampin kohdalla 2 hirveä seisoi tiellä, Helsingintiellä Kuljun rampin kohdalla 1 nuorukainen seikkaili motarilla, Ylöjärven Takamaalla emo ja vasa ylittivät tien, Teiskontiellä TAYSin ja Linnainmaan välissä useammankin kerran ja sieltä tulee lähes joka yö varoituksia hirvistä jotka ovat joko tien reunassa tai tiellä niin ja Sarkolanmäessä ON peuroja!
Eivätkä ne hirvet aina hämärässä liiku, kyllä ne otukset auringonkin valossa hätkäyttävät!
Ajattehan turvallisesti, jookos? :)

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

No huh. Hirviä tulee kyllä tiirailtua ajellessa etelän metropoliin, mutta jokapäiväisellä Tampere-Kangasala-välillä ei kyllä muista koko asiaa. Kiitti varoituksesta, täytyy olla vähän tarkempana.

26/8/06 18:38  
Blogger Taksitar said...

Ole hyvä :)Tutut reitithän ne on vaarallisimpia koska ne on niin tuttuja.

26/8/06 20:22  

Lähetä kommentti

<< Home