Taksitar

Näin viisi vuotisen uran kunniaksi ajattelin aloittaa oman blogin. Juttuja olisi jo nyt vaikka kirjaksi saakka hyviä ja huonoja, legendaarisia ja vähemmän legendaarisia. Taksitar nimi on asiakkaan antama jokunen vuosi sitten ja se on oma versionsa "akka ratissa" sanonnasta, vaan antaapa olla ;) Avasin sähköpostiosoitteen ihan blogin lukijoita varten saa kirjoittaa jos haluaa, minä vastaan kun kerkiän, jos haluan ;) taksitar@gmail.com

Nimi: Taksitar
Sijainti: Tampereen seutu, Finland

torstaina, lokakuuta 19, 2006

Tulipas sanottua

Kuittasin tilauksen jossa osoitteena oli risteysalue. Risteysalue ei ikinä tuo mitenkään hyviä väristyksiä osoitteena sillä yleensä nämäihmiset ovat jo hypänneet jonkun toisen taksin kyytiin heilauttamalla kättään. Tällä kertaa kuitenkin risteyksessä seisoi kaksi miestä jotka halusivat saada jostain grilliruokaa. "Tuossakin oli kiinalainen ravintola ja ikkunassa vilkkuu OPEN mutta ei se kyllä auki ollut..." Ei ollut kirjoitettu kiinalaisilla kirjaimilla... Vein miehet Tammelan torille, jotta saisivat vielä mustaa makkaraakin maistella ja odottelin ostosten ajan jotta päästäisiin paluu matkalle hotellille. Miehet pitivät eväänsä hienosti paketeissa eikä edes hirveä nälkä laittanut rapistelemaankaan paketteja. Toinen miehistä sanoi juuri tulleensa etelästä ja oppineensa antamaan tippejä joten hän tiputteli kolikot repsikan penkille. Kommentoin kilinän kuulostavan todella hyvälle "no kun ne painoivat takapuolta" oli vastaus. Ennenkuin ajattelin sanomisiani totesin että jos joku muukin painaa niin kyllä senkin saa tyhjentää. Itse aloin nikottelemaan ja totesin että kolikoita tarkotin, mutta mies jo naureskeli ja kehoitti parkkeeraamaan taksin hotellin eteen niin hän kyllä näyttää mikä painaa... Hotellin edessä avasin oven ja toinen miehistä kommentoi "Nii-i ennen taksikuskit tulivat avaamaan oven itse, nykyisin ne vain painavat nappia" Hyppäsin kuskinpenkiltä pois ja menin sivu oven luokse jossa toivotin kädestä pitäen mukavaa illan jatkoa :)

Kaksimielisyyksiä on monenlaisia ja se riippuu siitä millä äänen painolla ja millä tavalla asian esittää. Tämä oli oikeastaan jo tilannekomiikan puolelle menevää ja oikeasti hauskaa. Rasvaiset ehdottelut on aivan oma lukunsa, niistäkin olen aiemmin kirjoitellut.

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Nyt se onkin sika hauskaa, kun itse taksitytteli vitsailee 2mielisiä. ;)
Mutta jos asiakas ja vielä kaiken lisäksi mies niin ...

24/10/06 17:48  
Blogger Taksitar said...

voi että anonyymit kommentit on rakentavan hauskoja... Lueppas taakse päin sieltä löytyy kyllä mies asiakkaiden hauskoja juttuja ja jos nyt tarkemmin tämänkin luet niin huomaat että se en ollut minä joka ehdotteli yhtään mitään.

26/10/06 07:28  
Anonymous Anonyymi said...

Mihin olet kadonnut. Eikö edes Tampereen katujen "loistava hoito" ole kirvoittanut kommentti halukkuuttasi?

16/11/06 23:51  
Blogger fantagabhart said...

Mens Black Titanium Wedding Band | Tithi D'Anneaux
Mens Black ford fiesta titanium Wedding titanium white fennec Band | Tithi D'Anneaux. Tithi D'Anneaux is a Wedding Band Wedding blue titanium Band, trekz titanium headphones and titanium paint color one of the Best Wedding Events for Women.

5/3/22 15:07  

Lähetä kommentti

<< Home