Taksitar

Näin viisi vuotisen uran kunniaksi ajattelin aloittaa oman blogin. Juttuja olisi jo nyt vaikka kirjaksi saakka hyviä ja huonoja, legendaarisia ja vähemmän legendaarisia. Taksitar nimi on asiakkaan antama jokunen vuosi sitten ja se on oma versionsa "akka ratissa" sanonnasta, vaan antaapa olla ;) Avasin sähköpostiosoitteen ihan blogin lukijoita varten saa kirjoittaa jos haluaa, minä vastaan kun kerkiän, jos haluan ;) taksitar@gmail.com

Nimi: Taksitar
Sijainti: Tampereen seutu, Finland

lauantaina, marraskuuta 25, 2006

Asiakkaan tunnistus

Kaksi miestä hyppäsi kyytiini jälleen rautatieaseman tolpalta ja osoitteen sanomisen jälkeen he alkoivat kovasti keskustella keskenään, johon en heti kiinnittänyt mitään huomiota. Hetken päästä kuitenkin korviini tarttui sana "blogi" tai oikeammin "taksiblogi"... Rupesin kuuntelemaan tarkemmin keskustelua ja toinen miehistä kyseli kaveriltaan kovasti oliko hän lukenut semmoisia taksiblogeja netissä. "Nyt täytyy käyttäytä nätisti ettei huomaa joutuneensa blogattavaksi, kun siellä on semmoinen naistaksikuski joka ajaa isoa autoa ja blogaa asiakkaista. Sen nimi on Taksitar." Hivenen alkoi suupieliä repimään :) . Eli minut on nyt sitten jo tunnistettu asiakkaidenkin puolelta :) Ja lupasinhan minä ne terveisetkin laittaa, eli Petri kyllä sinä olit Taksittaren kyydissä, toivottavasti oli mukava matka :)

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Heheh... loistavaa! Joudun työni puolesta käyttämään paljon taksia ja olen tässä itsekin odotellut, milloin osun jonkun bloggaavan kyytiin.

26/11/06 22:07  
Blogger oopa said...

Heh, pitää kysyä tästä lähtien ekana, että "blogaatko"?...

20/12/06 10:36  
Anonymous Anonyymi said...

Olekko viä saikulla?

3/1/07 23:29  
Anonymous Anonyymi said...

Tätä blogia taidankin ruveta seuraamaan :D

6/1/07 22:27  

Lähetä kommentti

<< Home