Taksitar

Näin viisi vuotisen uran kunniaksi ajattelin aloittaa oman blogin. Juttuja olisi jo nyt vaikka kirjaksi saakka hyviä ja huonoja, legendaarisia ja vähemmän legendaarisia. Taksitar nimi on asiakkaan antama jokunen vuosi sitten ja se on oma versionsa "akka ratissa" sanonnasta, vaan antaapa olla ;) Avasin sähköpostiosoitteen ihan blogin lukijoita varten saa kirjoittaa jos haluaa, minä vastaan kun kerkiän, jos haluan ;) taksitar@gmail.com

Nimi: Taksitar
Sijainti: Tampereen seutu, Finland

keskiviikkona, heinäkuuta 26, 2006

Testosteroni tulva

Kesän lämpö laittaa ihan selkeästi miesten hormoonit hyrräämään tai ainakin lähes kaikkien jotka kyytiini eilen osuivat. Ensimmäisellä miehellä oli vauhti päällä jo kun hän autoon tuli mutta vinkkinä muille jättäkää edes tämän miehen kommentin loppuosa sanomatta jos meinaatte jotain saavuttaa... Kyydin aikana juteltiin niitä näitä ja kun pääsimme osoitteeseen perille, asiakas katsoi suoraan silmiin ja kysyi "Voisitko lähteä kannsani tuonne ylös vaikkapa lasilliselle" Kun vastasin kohteliaasti ei hän totesi "Noh nyt mä olen vissiin kysynyt kaikilta naisilta, onneksi on omat kädet." Hei kiitti! Tosi kiva loppuveto. No onhan sinulla kädet, voit tarvita niitä vielä pitkkään... ;) Ja niinkuin olen useasti sanonut "jos ei käy baarissa flaxi ainahan on vielä olemassa taksi".
Heti seuraava kyyti oli saman tyylinen, josko lähtisin 3 lahtelaisen miehen kanssa kyydin jälkeen saunaan, tarjolla olisi kaljaa, lonkeroa ja ihan mitä vain haluaisin. No en suostunut lähtemään. Miehet ihmettelivät miksi en lähtisi kun "ei taida tyttö tietää minkälaista patukkaa olisi tarjolla" YÖK! Tosin miehet alkoivat epäillä että minulla on mies kotona jolloin kerroin heidän olevan oikeassa. Nyt olisi kuitenkin ollut vierasta tarjolla "sillä kaikkienhan tekee vierasta mieli, eikö?" Ei, ei tee mieli vierasta, minä jouduin asiakkaiden pettymykseksi tunnustautumaan yksi avioiseksi. Seuraava kommentti oli "kyllä sulla taitaa olla ihmeellinen mies..." ja se laittoi kyllä hymyilyttämään pidemmänkin aikaa :) Voihan tietenkin olla niinkin että kaikki eivät ole valmiita pettämään :)

7 Comments:

Blogger Tuukka Paukkunen said...

Pahoitteluni sukupuoleni puolesta :) Luulisi ettei nainen taksikuskina enää nyt niin ihmeellinen näky ole. Omalle kohdalleni sattuu tavan takaa kuskiksi nainen, vaikka tosin taksinkäyttöni on luokkaa "Suomen taksiliitto kiittää"..

27/7/06 11:04  
Anonymous Anonyymi said...

Eukot valittaa ja itkee, kun eivät saa huomiota.

Sitten kun saavat huomiota, niin taas ollaan itkuvirttä vääntämässä.

Yritä siinä nyt sitten olla mies ... hankalaa.

27/7/06 17:05  
Blogger nainen ratissa said...

Anonymous taitaa myös tarvita suht tiivisti omia käsiään, jos nuo Taksittaren tapaukset ovat hänestä "huomion tarjoamista". Onneksi suurin osa flirtti-tyypeistä(kin) on ihan fiksuja.

27/7/06 22:19  
Anonymous Anonyymi said...

Eukot ei taida aina ymmärtää miesten vitsejä ... Ei kannattas aina ottaa niin vakavasti jotain puolihuolimattomia heittoja.

Menee tylsäksi elämä, jos aina ollaan pipo kireellä päässä. ;)

28/7/06 12:05  
Blogger Taksitar said...

anonyymi on todennäköisesti niitä asiakkaita jotka kuvittelevat olevansa hauskoja ja varsinkin ensimmäisiä jotka alapäähuumoria viljelevät. Flirtti on kivaa, eikä alapää-huumorissakaan ole mitään vikaa, jos se on hauskaa. Huomion saanti on mukavaa, mutta olisi mukavaa jos se järkikulta pysyisi mukana.

28/7/06 13:01  
Anonymous Anonyymi said...

eipä muuta kuin että hattua nostan sinulle kun kestät kaiken paskan jota sinunkin ammatissa eteen nousee. kiitokset mielenkiintoisesta blogista, toiv jaksat jatkaa vaikka tollasia juttuja eteen tuleekin. olen merkannut sinut kirjanmerkkeihin.

älä anna periksi, henkistä tukea tulee täältä 24/7 !

28/7/06 22:05  
Anonymous Anonyymi said...

Pakko kommentoida.. itsekin taksia ajaneena tunnistan kyllä nämä blogissa rittelemät "asiakastyypit", mutta.. miksi olet ammatiksesi tämän valinnut jos kerta niin paljon ärsyttää? Kyllä varmasti jokaisessa asiakspalveluammatissa kohtaa kusipäitä, jotka haluasivat toimia omilla säännöillän ja jättää maksut maksamatta ja ja.. Ihmetyttää, ettet kovin paljon hyvää työstäsi löydä. toki on hyvä päästä avautumaaan ja siten purkamaan ärsytystä mutta siltikin aika puuduttavaa luettavaa pitemmän päälle. Ja kukaan ei mua pakota tätä lukemaan enkä jatkossa luekaan. Kun tuntuu olevan kovinkin iso kysymys tuo "nainen ratissa" niin omalla käytökselläsi vain vahvistat sitä kun tarvii ylpeillä sillä ettei tullut juoksua jne. Ihan turhaa on ruveta kiroamalla ja huutamalla "uhkailemaan", jossei muuten osaa olla uskottava. Minä ainakin jätän sen kuskin kyytiin nousemasta toista kertaa. Lue esim. Ratin takana blogia, kyllä sielläkin pieni palkka ja ihmiset välillä harmittaa mutta osataan selittää asiat niin että "tavallisetkin" ihmiset ymmärtää eikä teksti ole pelkkää valittamista. Muutenkin kyseisen blogin kirjoittajan kaltaisia kuskeja soisi olevan enemmän.

25/8/06 16:27  

Lähetä kommentti

<< Home