Taksitar

Näin viisi vuotisen uran kunniaksi ajattelin aloittaa oman blogin. Juttuja olisi jo nyt vaikka kirjaksi saakka hyviä ja huonoja, legendaarisia ja vähemmän legendaarisia. Taksitar nimi on asiakkaan antama jokunen vuosi sitten ja se on oma versionsa "akka ratissa" sanonnasta, vaan antaapa olla ;) Avasin sähköpostiosoitteen ihan blogin lukijoita varten saa kirjoittaa jos haluaa, minä vastaan kun kerkiän, jos haluan ;) taksitar@gmail.com

Nimi: Taksitar
Sijainti: Tampereen seutu, Finland

maanantaina, heinäkuuta 24, 2006

Nyt loppui loma!

No nyt se loma sitten loppui ja huomenna pääsee töihin huilaamaan ja rentoutumaan. Eipä loman aikana tullut kyllä kolleegojen palveluita useasti käytettyä, 3 kertaa testasin Helsingin autoja ja saman verran tilauskeskusta, ei se aina ole helppoa olla asiakas ;) Kaikki kolme kuskia olivat erityyppisiä mutta mukavia, hiljainen, puhelias ja lapsiasiakkaiden kanssa hyvin toimeen tuleva (äiti-ihmiselle tärkeä pointti, jos muksut viihtyy, viihdyn minäkin). Harmi ettei kukaan kuskeista tainnut olla blogaaja, ennen ensi reissua täytyykin pyytää suoria númeroita ;)
Ne jotka ovat pienten lasten kanssa lomailleet ymmärtävät varmaan miksi jo odotan töihin pääsyä. Vaikka palkka ei ole mikään huima saa sieltä kuitenkin täytettä siihen mitä Korkeasaari, Linnanmäki+seaworld, Muumimaailma ja Särkänniemi ovat vieneet (Korkeasaari oli iloisin yllätys alle 7v pääsivät ilmaiseksi!) ja töissä minä määrään mitä autossa tapahtuu (tai ainakin mitä saisi tapahtua)! ;D Odotan innolla jo seuraavia asiakkaita jotka antaisivat jutun juurta tähänkin blogiin, ehkä taas päästään puhumaan taksiasiakkaista omien tuntemusten sijaan :)

Tervetuloa Lusikka Lattiaan-tiimi blogaamaan! Ei se rima niiiiin korkealla ole :)

2 Comments:

Blogger Lusikka lattiaan said...

rok rok

tervetuloa takaisin "töihin"!

24/7/06 06:36  
Blogger karppaaja said...

linkissä on virhe

25/7/06 00:18  

Lähetä kommentti

<< Home