Taksitar

Näin viisi vuotisen uran kunniaksi ajattelin aloittaa oman blogin. Juttuja olisi jo nyt vaikka kirjaksi saakka hyviä ja huonoja, legendaarisia ja vähemmän legendaarisia. Taksitar nimi on asiakkaan antama jokunen vuosi sitten ja se on oma versionsa "akka ratissa" sanonnasta, vaan antaapa olla ;) Avasin sähköpostiosoitteen ihan blogin lukijoita varten saa kirjoittaa jos haluaa, minä vastaan kun kerkiän, jos haluan ;) taksitar@gmail.com

Nimi: Taksitar
Sijainti: Tampereen seutu, Finland

torstaina, tammikuuta 24, 2008

Rautatieaseman tolpan sijainti, ei se ole niin vaikeaa!

Rakkaat asiakkaani siellä Rautatieaseman-tolpalla, voisitteko te mennä jonottamaan sitä taksia sinne keltaisella taksitolpan merkillä merkitylle tolpalle? Niin pitkään kun Ale-pubi on ollut poissa ja rakennustyömaa myllännyt Rautatieasemalla, niin pitkään se taksitolppa on ollut siirrettynä jokusen kymmenenmetriä eteenpäin siihen Rautatienkadun varteen. Kyllä, se on se keltainen suorakaiteen muotoinen merkki missä lukee TAKSI. Se EI ole se mustalla jätesäkillä peitetty suorakaide siinä lyhtypylväässä, juu kyllä siinä OLI taksitolppa aiemmin ja saattaa siihen tullakin, kunhan remontti valmistuu. Taksitolppa ei ole myöskään siinä Rautatieaseman pääovien edessä, vaikka siinä on kyllä liikennemerkki missä lukee taksi, se on takatolppa. Siinä on myös pysäköimiskieltomerkki, eli se tarkoittaa sitä että sen ja sen OIKEAN taksitolpan väliin ei saa parkkeerata autoa, pysähtymistä se ei kiellä, mutta olisit fiksu jos pysähtyisit vaikka sen merkin taakse ja antaisit takseille työtilaa. Taksia kannattaa odottaa siellä etutolpalla eli siellä Rautatienkadun varrella, siellä seisovat asiakkaat otetaan ensin kyytiin, olivatpa he seisseet siellä minuutin tai puoli tuntia. He ovat taksijonossa, muualla olevat ovat oikeastaa käsipystyjä joita ei tolpan välittömästä läheisyydestä saa ottaa kyytiin, varsinkin jos tolpalla on asiakkaita.

Et sinä kesällä luultavammin mene laskettelukeskukseenkaan laskettelemaan, vaikka tienvieressä olisi peitetty laskettelukeskuksen ajo-opaste!

5 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Aamen ja hallelujaa.

Nyt kun ne kollegatkin tajuais että ne kyydit otetaan kutosesta sieltä oikealta tolpalta, eikä sieltä takatolpalta...

25/1/08 13:51  
Anonymous Anonyymi said...

Vaikka asiakkaat "väärässä" paikassa jonottavatkin, niin onpa aika huonosti ohjauskin tuolle uudelle tolpalle hoidettu. On kuitenkin sen verran pikäaikainen tilapäisratkaisu ollut, että yritystä olisi voinut olla vähän enemmän.

Toisaalta se on se ja sama missä se tolppa on, ellei edes selvät (?) asiakkaat tajua päiväsaikaan taksien ollessa jonossa, että se jonossa seitsemäntenä kaikkien muiden autojen välissä pussissa oleva auto ei välttämättä ole se ensimmäinen...

25/1/08 21:09  
Anonymous Anonyymi said...

Eipä meillä tainnut olla tästä puhetta, mut siitä oli et ei kannata mennä keskustorille, et reunoilta "vetää" paremmin :)
-SanelmaUnelma-

25/1/08 23:03  
Anonymous Anonyymi said...

Ei mitään henkilökohtaista, mutta eivätpä tuota kaikki taksikuskitkaan tunnu huomanneen, että rautatieaseman taksitolppa on siirtynyt.

Eilen junalta tultuani menin oikealle tolpalle yksin jonottamaan. Ensimmäinen asemalle tullut taksi nappasi kyytiinsä vanhalla tolpalla seisseen asiakkaan ja tuijotti vain minua tyhmänä kun hämmästyksissäni levittelin käsiäni oikealla tolpalla.

Seuraava taksi onneksi huomasi yksinäisen jonottajan oikealla tolpalla vaikka pahaenteisesti näyttiki jo olevan pysähtymässä vanhalla tolpalla olleen 10-henkisen jonon kohdalle. Että näin eilen..

28/1/08 11:56  
Anonymous Anonyymi said...

Älkääpäs nyt. Ihminen, luomakunnan ylijumala osoittaa koiramaista uskollisuuttaan metallitolpalle. Kunnia hänelle. ;) *REPS*

30/7/08 11:54  

Lähetä kommentti

<< Home