Taksitar

Näin viisi vuotisen uran kunniaksi ajattelin aloittaa oman blogin. Juttuja olisi jo nyt vaikka kirjaksi saakka hyviä ja huonoja, legendaarisia ja vähemmän legendaarisia. Taksitar nimi on asiakkaan antama jokunen vuosi sitten ja se on oma versionsa "akka ratissa" sanonnasta, vaan antaapa olla ;) Avasin sähköpostiosoitteen ihan blogin lukijoita varten saa kirjoittaa jos haluaa, minä vastaan kun kerkiän, jos haluan ;) taksitar@gmail.com

Nimi: Taksitar
Sijainti: Tampereen seutu, Finland

torstaina, tammikuuta 24, 2008

En ole portsari...

Enhän minä tätä blogaamista tietoisesti ole lopettanut, kotirintaman tilanne on vain muuttunut siihen suuntaan että saan sielläkin kertoa ajetuista kyydeistä, jolloin ei ole niin suurta tarvetta purkaa sydäntä blogissa... Minua on pyydetty jatkamaan blogaamista ja Sanna, sitä saa mitä tilaa ;).

Ensinnäkin edellisen kuva tehtävän taksi on latvialainen. Tosin se ei saisi ajaa kupu katolla muualla kuin kotimaassaan, rajalla olisi pitänyt poistattaa kupu.

Kuittasin yöllä koneelta MPK-kyydin keskustan baari X:stä, hiukan aikaa odoteltuani tilaaja seurueineen kömpi kyytiin. MPK-kyyteihin on merkitty myös se osoite mihin pitäisi kyydin jälkeen päätyä ja niinpä lähdin ajamaan eteenpäin. Seurueen naiset alkoivat kysellä tilaajalta mihinkä he ovat nyt sitten menossa, jolloin tilaaja kysyi minulta "Mihinkäs sinun käskettiin ajaa?" Kerroin että täällä luki osoitteena Pikkutie, jolloin takana alkoi vastalause mylläkkä "Ei perhana, ei me kotiin vielä mennä! Ajatko meidät baari Y:hyn?" Ja minähän ajan, tosin se tarkoitti sitä että puhelin nätisti käteen ja jonottamaan MPK-keskukseen, joka voi muuttaa kohdeosoitteen oikeaksi. Baari Y olikin jo sulkenut ovensa, jolloin seurue päättikin mennä Xx-pubiin, joka oli X-baarin naapurissa, no jälleen soitto MPK-keskukseen ja nokka kohti lähtöpistettä. Perillä asiakas maksoi omavastuu-osuutensa ja seurueen toinen nainen halusi myös maksaa. Kun hänelle sanottiin että kyyti on jo maksettu nainen katsoi minua ihmeissään ja kysyi "etkö sä ollutkaan portsari?" No en ole portsari. "No mä haluan silti antaa jotain, tässä". Kädessäni oli 1,50e "siitä sai kai jotain takaisinkin?" sanoi nainen ja lähti ulos autosta.
Ei, tässä kirjoituksessa ei ollut ajatusvirhettä, keskustelu oli juuri tuommoinen, mutta missäköhän se nainen kuvitteli olevansa ja mitä se oli ottanut????

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Ihanaa, vihdoin!

25/1/08 22:47  
Anonymous Anonyymi said...

Ompas vaikeaa jättää kommentti... Hävis edellinen teksti bittien taivaaseen...
Siis tosiaan huippua et aloitit uran blogin pitämisessä uudelleen. On tosi hienoa lukea ihmisten taksikäyttäytymisestä ja huomata samalla posket punaisena häveten et juuri näihän mäkin aina sanon ja teen... Siis tosi opettevaista, poisjättämättä vauhtia ja vaarallisia tilanteita! Tsemppiä jatkoon ja että välttyisimme näin pitkiltä tauoilta tulen sitten muistuttamaan lukijoiden tarpeista ;)
SanelmaUnelma -vielä Titanic:ssa pinnalla

25/1/08 22:59  

Lähetä kommentti

<< Home